avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare pt ca angajatii care detin asupra lor banii ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare pt ca angajatii care detin asupra lor banii firmei

Buna ziua,

Exista cumva vreo asigurare pentru angajatii care sunt imputerniciti sa retraga bani de la banca pt anumite firme. Ma refer in cazul in care se intampla ca acel angajat sa pateasca ceva pe drum si ajunge fara bani la firma... el trebuie sa-i acopere din buzunar, din experienta mea. As vrea sa stiu daca exista vreo conventie in acest sens sau lege care sa protejeze acest angajat, respectiv sa nu fie obligat sa acopere suma de la el in cazul unor accidente, sau orice alte evenimente neplacute care se pot intampla inevitabil si nu din culpa angajatului.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:23, 26 Iunie 2012
Din pacate un asemenea risc este prea mare si prea greu de dovedit ca s-a produs(imprejurari, existenta sumei asupra persoanei, modul in care a pierit, vinovatii, etc.,) asa incat, exista numai polita de asigurare a transportului de bani-valori, cu mijloace de transport speciale si insotitori inarmati(asa cum prevede si legea) in baza contractelor cu firmele special autorizate.(recentele jafuri au fost despagubite de catre asiguratori)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am rămas fără geamuri și cu imobilul avariat din cauza unei explozii de anvelopă în fața casei. cum să procedăm pentru a primi despăgubirile? Vilmaretta Vilmaretta Vineri in zori am fost victimele unei explozii de anvelopa TIR in urma careia casa in care locuim s-a avariat: toate geamurile de pe partea frontala s-au ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima si culpa comuna melnicmarian melnicmarian V-as ruga daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturii ,idei , am efectuat o manevra de mers innapoi pe un drum public (pe mijlocul unei strazi) cu o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in strainatate maryan27 maryan27 Buna ziua. Lucrez in Germania de cateva luni. In urma cu cateva zile am suferit un accident rutier. Mai exact, am fost lovit de o masina in timp ce coboram din ... (vezi toată discuția)