avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita minor

imi poate da cineva o idee? avocata mia cerut sa fac o lista cu programul de vizita la copil deoarece fosta sotie ar fi deacord numai domiciliul sa fie la ea si nu stiu cum sa il fac . mentionez ca lucrez 3 zile a cate 12 ore in fiecare zi apoi 3 zile sunt liber
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:34, 26 Iunie 2012
Cred ca cel mai bine ar fi sa o intrebati pe avocata d-vs.
am intrebato si mia zis ca cum decid eu asa sa facem
Dvs puneti pe hartie un program dupa cum puteti sa va vedeti copilul , tinand cont si de programul copilului. De redactat sub o forma pe care s-o prezinte instantei, se va ocupa avocata dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel divort miki564 miki564 Tocmai ce s-a terminat procesul de divort, si am obtinut custodie comuna asupra copilasului pe care il avem iar domiciliul copilului este la tata. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa obtin si eu timp mai mult cu copilul? pocaxxl pocaxxl Sunt intrun divort cu sotia asta e de comun acord si avem un copil de 2 ani impreuna si custodia este comuna asa zice ea. cand mia zis ca a bagat actele de ... (vezi toată discuția)