avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare + instalare centrala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare + instalare centrala

Din ce am citit pe forum, am inteles ca pentru debransare am nevoie de acordul adunarii generale si de acordul vecinilor de pe orizontala si verticala; dupa ce ma debransez ,doresc sa-mi intalez o centrala termica; imi trebuie alte acorduri? de la cine sau de la cati? exista teava de gaz pe casa scarii de la care mai multi vecini au tras pentru centrala termica.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 17:11, 26 Iunie 2012
Trebuie sa aveti si acordul furnizorului agentului termic, iar pentru gaz va trebuie acordul proprietarului coloanei de gaz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accord vecini instalare centrala termica de apartament elenanita2007 elenanita2007 Buna ziua! Va rog mult sa imi clarificati o problema Ma mult intr-un bloc cu vecini, majoritatea batrani. Se fac lucrari si sunt foarte deranjati desi se ... (vezi toată discuția)
Debransare sistem de termoficare fara acordul vecinilor alina_25 alina_25 Este nevoie de acordul vecinilor de etaj respectiv de bloc daca o persoana doreste sa se debranseze de la sistemul centralizat de incalzire,sau doar de acordul ... (vezi toată discuția)
Restantier ce doreste debransare gaze ptr centrala de apartament camifinutza camifinutza Buna ziua,un sfat,o asociatie de proprietari cu multi restantieri fara apa calda,marea majoritate a locatarilor opteaza ptr centrale de apartament,printre cei ... (vezi toată discuția)