buna ziua! am o mare problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. in urma comunicarii catre angajator, facuta de executorul judecatoresc N in 2011, mi s-a pus popripre pe venituri, pentru o datorie de 4066,60 RON iar angajatorul a platit catre executorul judecatoresc mai sus mentionat, 1/3 din venituri. pe 28.04.2012, angajatorul a primit o comunicare din partea Birou Executori Judecatoresc Y, conform careia ei preiau si duc la bun sfarsit desfasurarea executarii si cer plata popriirii catre ei. problema aici apare!!! in comunicarea trimisa de ei, apare o datorie catre SC nebancara de 1880,95, (la care se aduga 264 RON, taxa de executare) in conditiile in care, pana la momentul respectiv, datorita platilor facute de angajator, datoria ramasa era de 1277,6 RON. pe langa toate astea, dansii au mai adaugat o suma de 264,23 RON, cheltuieli de executare.
am incercat sa iau legatura cu executorul pt a vedea de unde diferenta si am fost aproape amenintata. am trimis nenumarate mailuri si nu am primit niciun raspuns.
va rog mult sa-mi spuneti ce pot sa fac! angajatorul inca plateste pentru mine, dar nu mi se pare sa platesc mai mult decat a fost in comunicarea initiala. si inca ceva, au dreptul sa-mi puna taxa de executare in conditiile in care executarea incepuse deja, veniturile erau poprite si se facuse deja o comunicare a sumei poprite?
va multumesc anticipat!
[ editat numele persoanelor implicate]
Cel mai recent răspuns:
monicastefan , utilizator
17:10, 26 Iunie 2012