avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate parohie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate parohie

Buna ziua,cei care tin contab. la parohii puteti sa-mi dati un mic ajutor?
Ce documente, registre?
Este un pic mai aparte aceasta contab.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:44, 26 Iunie 2012

In Monitorul Oficial, Partea I nr. 846bis din 10.12.2007, gasiti Anexele nr. 1 și 2 la Ordinul ministrului economiei și finanțelor nr. 1.969/2007 privind aprobarea reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial.
[ link extern ]
Anexa 1 reglementeaza contabilitatea in partida dubla iar anexa 2 cea in partida simpla ce se apliaca unitatilor de cult si asociatiilor de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ong elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca in cazul ONG - urilor exista o contabilitate specifica. De asemenea, as dori sa stiu care sunt documentele ... (vezi toată discuția)
Contabilitate la ong-uri maciucadumitru maciucadumitru In ce conditii o fundatie nonprofit poate conduce contabilitatea in partida simpla ? (vezi toată discuția)
Registru jurnal Osanca Osanca Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca trebuie intocmit Registru Jurnal intr-o asociatie de proprietari. Multumesc. (vezi toată discuția)