avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caile de atac ale unui proces de drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caile de atac ale unui proces de drepturi banesti

Am un proces pentru drepturi banesti care a fost judecat pe fond la tribunal.
Acu 1 saptamana instanta s-a pronuntat si a zis ca respinge cererea mea.
Intre timp nu a aparut nici o motivare pe site-ul tribunalului.
Trebuie sa apara motivarea pe site sau o primesc prin posta ori trebuie sa ma prezint acolo sa osolicit?
Spune-ti-mi va rog cum pot ataca aceasta sentinta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 26 Iunie 2012
Hotararea Tribunalului o veti primi acasa .. de la data primirii aveti la dispozitie 10 zile pentru a formula recurs.
Multumesc.
Mai spuneti-mi va rog, recursul se inainteaza la curtea de apel?
In principiu, recursul se depune la instanta a carei hotarare se ataca .. adica la Tribunal , iar aici se va inainta Curtii de Apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in fond funciar se ataca direct la curtea de apel? Balaurul Balaurul Buna ziua, Constat, pe site-ul Judecatoriei Valenii de Munte, ca \"[i]Respinge cererea ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatei ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)
Proceduri apel elenish elenish Daca cererea de apel formulata, este trimisa partii adverse, ca sa trimita intampinare, dupa care ar trebui sa primesc intampinarea sa formulez raspuns la ... (vezi toată discuția)