Sora mea traieste in concubinaj cu un individ care la varsta de 61 ani nu are nimic nici macar pensie.A batut-o pe sora mea (eu si sora fiind propietari) si ia strigat vorbe grele.Sora a sunat pe fiul ei si atunci eu am mers cu fiul la tara sa vedem care este situatia(noi locuind in Bucuresti) spiritele sau incins si a rezultat 2 coaste rupte acelui individ s-a chemat salvare,politie .Internat in spital a stat 9 zile si zice el ca are concediu medical alte 25 de zile .Astazi a scos si certificat medico-legal si ne solicita sa-i platim 2000 lei sa plateasca spitalul si 15.000 lei despagubiri .Cum credeti ca este mai bine sa-l lasam sa ne judecam ca el nu are nici un martor,noi avem martori ca a batut-o pe sora mea. Sant constient ca nu trebuia sa ne facem singuri dreptate dar fapta s-a consumat si trebuie sa respectam hotararea instantei .Ce ne putem alege din toata povestea asta .Va multumesc
Dacă alegeţi varianta în care să vă judecaţi, aţi putea, pe lângă plata despăgubirilor, să vă alegeţi şi cu o pedeapsă pentru vătămarea corporală a victimei .
Depinde de dvs. doar. Câte zile de îngrijiri medicale a primit victima? Cele scrise în certificatul medico-legal, nu zilele de spitalizare şi concediu medical.
Probarea unei infractiuni nu se face exclusiv cu martori. Eu zic ca este mai bine sa va impacati cu partea-vatamata pentru ca urmarile unei eventuale plangeri penale formulate de acesta nu vor fi chiar placute pentru dvs.
Persoana batuta
flodin47
Un individ a batut o persoana incat ia rupt 2 coaste ,persoana s-a internat in spital de catre un echipaj al salvari.A sat in spital 7 zile si apoi s-a ... (vezi toată discuția)