avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidenta contabila firma care isi desfasoara ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidenta contabila firma care isi desfasoara activitatea in zona libera

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu cateva indicatii privind organizarea evidentei contabile a unei firme care isi desfasoara activitatea in zona libera.Mai exact firma aprovizioneaza marfuri din spatiul extracomunitar pe care,ulterior, le vinde atat in spatiul intracomunitar cat si extracomunitar.Poate ma puteti ajuta cu o monografie contabila.Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
Lucia B., utilizator

Alte discuții în legătură

Monografie magazin online Cristina Vasile Cristina Vasile Ma poate ajuta cineva cu o monografie pt. un magazin online de piese auto?. Atata timp cat nu am stoc si nici gestiune de marfuri la magazinul online(?), ce ... (vezi toată discuția)
Mod de colaborare digi2012 digi2012 Buna ziua! Speta in care va rog sa ma ajutati este urmatoare: -SRL-ul meu desfasoara o activitate de prestare servicii si vanzari pentru un operator de ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila car mery52 mery52 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pt un CAR. Trebuie sa fac evidenta contabila la un CAR nou infiintat, stiu ca membrii vor depune ... (vezi toată discuția)