avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Mod de colaborare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Mod de colaborare

Buna ziua!
Speta in care va rog sa ma ajutati este urmatoare:
-SRL-ul meu desfasoara o activitate de prestare servicii si vanzari pentru un operator de telefonie mobila. In acest moment, colaborarea se desfasoara prin intermediul unei alte societati(facturarea marfurilor si serviciilor se face de catre acestia), dar in viitor se pune problema ca toata activitatea sa se desfasoare de catre societatea cu care eu colaborez(pct. de lucru, case de marcat, contabilitate, etc). Toate serviciile o sa le faca, in continuare societatea mea, si pt acest fapt cealalta societate este dispusa sa-mi ofere profitul rezultat din activitate. Cum se poate face aceasta situatie? Se poate face o evidenta contabila separata(venituri, cheltuieli, impozite) pt aceasta activitate, in cadrul evidentei contabile a societatii cu care eu colaborez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 17:59, 9 August 2018
Buna ziua. Conditiile colaborarii intre firme se stabilesc prin contract foarte clar, inclusiv " profitul" care ar reveni firmei dvs. Evidenta contabila pentru acest proiect se poate tine prin utilizarea conturilor analitice fara problema, pe centre de cost. Programul de contabilitate permite acest lucru.
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Gestiune globala vidiva vidiva in 2009 s-a tinut gestiunea global. normal trebuiau sa fie 2 gest. prog de conta le-a inreg si desc ca atare. e gresit? daca da , ce se mai poate face ? pt ... (vezi toată discuția)
Evidenta vanzare cu amanuntul carmenbn carmenbn O SC are ca obiect de activitate principal vanzarea en-gros de materiale sanitare diverse.Ocazional, vinde aceleasi produse si en-detail ( are cativa clienti ... (vezi toată discuția)