avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luarea in spatiu a unui cetatean strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luarea in spatiu a unui cetatean strain

Buna seara,
as dori sa stiu ce implica luarea in spatiu a unui cetatean strain, in ce conditii se poate anula acest lucru etc?cum ma poate afecta daca acesta inmatriculeaza o motocicleta , masina , amenzi etc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:18, 26 Iunie 2012
Aspectul ca va asumati responsabilitatea luarii in spatiu nu va poate afecta in cazul in care persoana in cauza primeste amenzi ,deoarece amenzile cad in sarcina oersoanei identificate prin documentele de identitate-pasaport,CI
Problema cu anularea luarii in spatiu este mai delicata ,deoarece,daca nu se solutioneaza amiabil ,astfel incat persoana in cauza sa elibereze spatiul,va obliga sa formulati actiune in instanta pentru evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pt buletin crs44den crs44den buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu? elisabeta_kinga elisabeta_kinga Am o rugaminte pentru cine cunoaste problema.....trebuie sa fac o invitatie unui prieten ....si mi-au zis ca am nevoie de un act de la notar .....si cum ca ... (vezi toată discuția)