avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 84/2012-lamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 84/2012-lamurire

Buna seara,
Sunt personal didactic auxiliar la o unitate scolara. Am primit spor de calculator 15%, iar in urma auditului a trebuit sa restitui 5% pe un an. M-am judecat cu scoala si am pierdut. Specific ca nu am platit pana acum niciun leu. Beneficiez de prevederile legii 84/2012?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 27 Iunie 2012
Intrati sub incidenta Legii numai trebuie sa restituiti sumele respective ca urmare a deciziilor de impunere emise de angajatori drept consecinta a constatarii de catre Curtea de Conturi a unor prejudicii.

In caz contrar, nu intrati sub incidenta acestei Legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 84/2012 MITOLUM MITOLUM sunt administrator financiar patrimoniu la o scoala din jd. suceava si in urma controlului de la curtea de conturi mi s a imputat indemnizatia de conducere sub ... (vezi toată discuția)
Recuperare sporuri personal contractual primarie petrevica petrevica Buna ziua Sunt angajata contractual in cadrul primariei unei comune din Bacau. In urma controlului Camerei de Conturi din noiembrie 2012 s-a stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Returnare bani primiti ca sporuri in 2009 1019 1019 In anul 2009, ca angajat la primarie, muncitor calificat, am primit anumite sporuri pe care, actualul primar imi cere sa le returnez deoarece Curtea de Conturi ... (vezi toată discuția)