Buna seara,fiica mea detine un apart.cumparat prin programul prima casa(credit 30 ani)ratele imobilului sunt achitate de mine intr-o alta loc.decat cea in care se afla imobilul,in cazul unei casatorii a fiicei , cum putem proteja acest imobil(sa nu facaobiectul unui partaj ulterior)
BUNA SEARA,considerati ca este necesara incheierea unei conventii matrimoniale,chiar daca creditul la banca este achitat lunar prin ordin de incasare pe numele meu nu a fiicei mele care este titulara contractului . Conventia matrimoniala este singurul mod de a proteja o proprietate inaintea casatoriei?
Apartamentul e bunul propriu al fiicei dvs, nu ar intra la partaj. Sotul ar avea doar un drept de creanta daca dovedeste ca a participat la plata ratelor sau / si la imbunatatiri aduse bunului.
Pt a alege ce mai buna varianta pt a va proteja, as zice ca ar conta si pe cine va alege fiica sa-i fie sot
Contract prenuptial
gabrici
buna
va rog daca se poate sa ma ajutati cu o parere
daca am bunuri pe numele meu, imobile si o firma, pe care le detin de cativa ani, in situatia in care ma ... (vezi toată discuția)