avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decretul 444/1953 si H.C.M 444/1953
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decretul 444/1953 si H.C.M 444/1953

Buna seara,
Va rog frumos, as dori un raspuns urgent la urmatoarea intrebare. Bunica mea detine un imobil de la tatal ei, iar tatal ei l-a primit prin Decretul nr.444/ 1953 si a H.C.M. 444/1953 de la Ministerul Agriculturii si Siviculturii, iar acum 2 ani un mostenitor a celui care ia fost luat pamantul a dat-o in judecata pe bunica ca isi vrea pamantul inapoi, bunica e batrana si nu prea stie ea cum e cu legile si isi cam bate joc de ea acest domn, aduce tot timpul experti si o tot cheama pe la politie. Tin sa precizez ca bunica detine un act de propritate, din 1953, de cand l-a primit, si atunci cand l-a primit tatal ei acest pamant era cu iarba si copaci iar acum se afla casa si toata gospodaria bunicii, construite de ea. As dori sa stiu unde sa apelez sau ce trebuie sa fac? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

H.c.m. 308/1953 Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Buna seara, Tatal meu a \"cedat\"conform actului mai sus mentionat o suprafata de 15 ha teren arabil. Partea mai putin placuta este ca nu am aflat de el ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ce avocat reprezinta paratorul intr-un proces? Tlorin Tlorin Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate afla cine este avocatul partii paratoare dintr-un proces civil, cine poate avea acces la aceste informatii si cum ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate mostenitori ana_mirea ana_mirea Bunica mea a mostenit 2 percele de teren de la strabunicii mei, care au fost oarecum constransi sa il cedeze statului prin decretul 308/1953, teren cu care au ... (vezi toată discuția)