avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... limitele reprezentarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

limitele reprezentarii

Va rog frumos sa ma ajutati sa intelegurmatoarea situatie:
- m-am inscris in fals cu un noian de inscrisuri;
- dupa ce presedintele a dispus expertiza, avocatul partii adverse a declarat ca nu se mai foloseste de inscrisurile cu care m-am inscris in fals'
- dupa trei luni, si alte trei sedinte de judecata, in aceeasi sedinta in care s-au audiat martorii partii adverse, alt presedinte de instanta decat cel fusese in urma cu trei luni, revine asupra falsurilor si il intreaba pe avocat daca isi mentine pozitia fata de renuntarea la inscrisuri;
- avocatul declara ca isi mentine pozitia inscrisa in dispozitia instantei din incheierea de sedinta din urma cu trei luni si ceva;
Presedintele dicteaza grefierului: intimata prin aparator...se opreste si ii spune avocatului:
- nu aveti voie sa renuntati dumneavoastra, ca avocat, sa va folositi de inscrisuri; pentru urmatorul termen, ori se prezinta personal administratorul firmei, ori aduceti din partea administratorului o confirmare semnata si stampilata ca administratorul este de acord sa renunte sa se mai foloseasca de inscrisurile cu care reclamanta s-a inscris in fals.
Mentionez ca in dosar exista o imputernicire pentru trei avocati, printre care si avocatul respectiv.

Mi s-a parut ciudat, la nivel logic, dar n-am cultura juridica si in acest sens si logica mea e discutabila, de aceea va rog sa-mi transmiteti parerea dv .
va multumesc
Este corect cum a procedat judecatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara integrity integrity daca instanta refuza expertiza grafoscopica si se decalara lamurita ca semnaturile imi apartin, inteleg ca pot apela la o expertiza extrajudiciara. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Acte false depuse de reclamant Simona18 Simona18 Buna ziua! Sunt parat intr-un dosar de concurenta neloiala. 1. Reclamantul a depus la dosar un act aditional la contractul individual de munca care l-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor / incheiere de sedinta integrity integrity m-am inscris in fals cu mai multe inscrisuri, printr-o cerere scrisa; dupa inscrierea in fals, am spus instantei ca rectific cererea, in sensul ca pentru un ... (vezi toată discuția)