avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum fac o reclamatie la sanepid?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum fac o reclamatie la sanepid?

Pe scara unde locuieste tatal meu este o locatara care creste pisici pe scara blocului si in fata/spatele blocului. Este un focar de infectie, sunt vreo 20 de pisici :(. Discutiile amiabile cu ea si cu presedintele de asociatie nu au avut succes. Imi puteti da o sugestie?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:41, 29 Iunie 2012
In conditiile in care detineti probe temeinice care sa dovedeasca acuzele la adresa respectivei locatare,aveti dreptul sa sesizati autoritatea de sanatate publica locala
ileana_neaga a scris:

Cum fac o reclamatie la sanepid?

Cautati adresa de email, aici pe internet, a sanepidului (Autoritatea de sanatate publica ori Directia de sanatate publica) din zona dumneavoastra.
Formulati simplu si la obiect sesizarea si rugati-i sa ia masuri.
Dati adresa si datele dumneavoastra pentru a fi contacta de inspectorii acestei institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zece ( 10 ) pisici in apartament !! christiank christiank Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar am o mare, foarte mare problema cu un batran care creste zece pisici in apartament, din pacate e chiar langa ... (vezi toată discuția)
Vecin turbulent Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Ma confrunt cu o problema mai delicata! As avea nevoie de un sfat avizat. Avem in scara unde locuiesc un vecin bolnav psihic (credem noi) care e foarte ... (vezi toată discuția)
Va cer ajutorul toma st toma st Sint administratorul unei scari de bloc cu 44 apartamente. Ne aflam in urmatoarea situatie: Una dintre familii, sot, sotie si doi copii minori ne creaza ... (vezi toată discuția)