avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin turbulent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin turbulent

Ma confrunt cu o problema mai delicata! As avea nevoie de un sfat avizat. Avem in scara unde locuiesc un vecin bolnav psihic (credem noi) care e foarte tulburent, atat ziua dar mai ales noaptea (urla in casa si in scara blocului, tranteste usa timp de ore intregi). Suntem terorizati si nu mai putem dormi noaptea. Am chemat politia de multe ori dar au spus ca daca nu e agresiv fizic, nu pot decat sa-i dea amenda (este agresiv doar verbal si trebuie sa asteptam o victima pentru a se putea lua masuri) . Mai mult decat atat casa lui este un focar de infectie, miroase ingrozitor. Mai mentionez ca are doar un frate in alta localitate, dar nici cu acesta nu se poate discuta pentru ca nu-l intereseaza. Ce putem face? #-oVa multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:03, 13 Ianuarie 2010
Faceti o sesizare la Autoritatea de sanatate publica sau Directia de sanatate publica locala. Cautati adresa lor pe internet si faceti sesizarea cu adresa si datele respectivei persoane si ale dv. Insistati pe ceea ce va deranjeaza pe dv si sanatatea vecinilor: "casa lui este un focar de infectie, miroase ingrozitor", etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii de pe scara tiuta tiuta buna seara.am o vecina pe scara care,din pacate,aduna in garsoniera sa,toate pisicile de pe strada.problema mare este ca acolo este un focar de infectie,pe ... (vezi toată discuția)
Igrasia in apartamentul vecinului diana-alina diana-alina Unde trebuie sa am adresez ca sa pot face o reclamatie impotriva vecinului, care este un focar de infectie, deoarece are peretii plini de igrasie, cand ... (vezi toată discuția)
Cum fac o reclamatie la sanepid? ileana_neaga ileana_neaga Pe scara unde locuieste tatal meu este o locatara care creste pisici pe scara blocului si in fata/spatele blocului. Este un focar de infectie, sunt vreo 20 de ... (vezi toată discuția)