avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere penala sau dat in judecata finctionar public?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere penala sau dat in judecata finctionar public?

Buna ziua
Pot face plangere penala impotriva unui functionar public de la taxe si impozite deoarece a radiat o masina proprietate personala radiere ceruta de o alta persoana ce nu era nici proprietar nici utilizator al bunului ?

pe scurt povestea este asa:

societatea administrata de mine detinea un autovehicul cumparat in leasing inregistrat la taxe si impozite. AUTOTURISMUL A FOST PREDAT PE BAZA DE PROCES VERBAL DE CUSTODIE UNEI PERSOANE SPRE PASTRARE.

Aceasta persoana a vandut autoturismul catre o alta persoana incasand o suma de bani, impreuna au radiat auto de la taxe de pe numele meu, au declarat la RAR cartea pierduta si au scos alta carte si astfel au inmatriculat auto

Consider ca daca functionarul de la taxe si impozite respecta legea si procedura si nu radia masina la cererea altei persoane nu se putea face tranzactia de vanzare cumparare si astfel nu mi se crea acest prejudiciu.
pot face plangere penala in nume propriu impotriva functionarului public?
Mentionez ca impotriva celui ce a vandut bunul am facut plangere penala...

VA multumesc

Alte discuții în legătură

Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism CALIN74 CALIN74 care este procedura prin care pot radia un autoturism in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului si cartea de identitate pt. a putea ... (vezi toată discuția)