avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... salutare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

salutare

pe data de 22 dec am fost oprit de un agent de politie intr-un sat in jud SUCEAVA,la verificarea actelor s-a constatat ca nu am la mine dovada platii rovignetei,mi s-a oprit talonul auto,am primit o amenda de 1000 RON,intrebarea mea :pot sa fac ceva sa nu platesc amenda?aveam platita rovigneta dar nu aveam dovada la mine,o uitasem acasa,plus ca masina e pe firma nu pe persoana fizica si pe procesul verbal nu e mentionata persoana juridica
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2009
tony1968, utilizator
Cel mai recent răspuns: Attila-Arpad Dombi , Avocat 18:52, 6 Ianuarie 2009
Plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicare (anexati plicul ptr. dovada)... nu pierdeti timpul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon retinut - lipsa rovigneta socianu socianu Am fost amendat astazi pentru lipsa rovignetei care imi expirase acum 6 zile. Era anuala si am uitat pur si simplu sa o reinnoiesc. Bieinteles mi s-a retinut ... (vezi toată discuția)
Circulatie fara rovigneta valabila cristi_cristi cristi_cristi Buna ziua, Am semnat de primire mandat postal, azi 25.02.2014 pentru 2 notificari + 2 Procese Verbal de Contestare a Contraventiei (PVCC) . Notificarile ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovignetei DanielCristian DanielCristian Astazi am primit un plic acasa prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca anul trecut in octombrie am fost fotografiat pe un DN circuland fara rovigneta. ... (vezi toată discuția)