Am avut un credit pe care nu l-am mai putut onora. Astfel, banca a pus poprire pe salariu si s-a inceput poprirea lunara a 1/3 din salariu. La data inceperii popririi suma afusata in incuvintarea executarii silite era de 44000 lei (eu aveam creditul in euro si nu stiu la ce curs s-a facut conversia).
Dupa 18 luni de poprire (app 400 lei/luna) m-am trezit cu o somatie din partea aceluiasi executor judecatoresc cum ca trebuie sa platesc suma de 11000 euro (credit, dobanzi si comisioana) + 5100 lei cheltuieli cu executarea.
Sa inteleg ca degeaba mi se opreste 1/3 din salariu ca eu niciodata nu o sa apuc sa mai sting datoria?
puteti formul contestatie la executare...desi , inainte trebuie sa vedeti contractul de credit...veti conststa ca , intr-adevar dobanzile sunt foarte mari, dar ce ati semnat este bun semnat...in fond bancile nu sunt societati caritabile ci pe superprofit
In contractul de credit aveti dobanzi si penalitati. Ordinea de stingere este : penalitati, dobanzi, pricipal credit. Daca penalitatile si dobanda lunare sunt mai mari decat 400 de lei, cum doriti dvs sa va stingeti creanta? Din ce? Daca banca nu renunta la dobanzi si penalitati, o sa platiti toata viata.