Am aflat din incheierea de sedinta la care s-a admis executarea ca domiciliul la care urmeaza sa primesc somatia este gresit, este cel din contractul de credit. Intre timp eu am anuntat de nspe mii de ori in scris prin registratura lor creditorul ca mi-am schimbat adresa si am primit corespondenta cu confirmare de primire pe adresa mea corecta. La executor insa nu a ajuns.... Cred ca executorul intentionat trimite pe adresa gresita ca sa nu primesc somatia si sa nu pot contesta.
Este in avantajul meu sa las sa trimita pe adresa gresita?
Multumesc.
Este in avantajul dvs. , da. veti avea un motiv in plus de contestatie, este un motiv de anulare a somatiei de plata si a tuturor actelor de executare ce vor fi comunicate gresit. Adresa gresita este domicilul dvs sau cea noua este adresa de domiciliu?
Eu locuiesc la o alta adresa decit am vazut ca au trecut ei in incheiere deci adresa gresita nu e domiciliul meu. Nu mai locuiesc acolo si nu am cum sa primesc nici o somatie. Multumesc.
Va intrebam daca adresa veche figureaza ca si domicilu pe cartea dvs de identitate, caz in care viciul de citare ar putea sa nu existe. Trebuie sa notificati executorul ca locuiti la alta adresa , in acest caz.
Daca noua adresa e domiciliul din actul de identitate, e clar motiv de nulitate al somatiei de plata.
Da, pe cartea mea de identitate este noua adresa comunicata creditorului de n ori. Adresa pe care executorul a dat-o la judecatorie este cea din contractul de credit incheiat acum 4 ani, de pe buletinul vechi pe care mi l-am schimabt din anul 2008, nu s-au mai obosit s-o schimbe pentru ca....nu stiu de ce.
In atare situatie in baza somatiei de plata care contine eraore privitor la adresa de domiciliu,aveti dreptul sa formulati contestatie la executare
Practic ,demersul nu are ca si efect decat prelungirea situatiei ,obliga la refacerea actelor de executare silita,dar nu conduce la anularea titlului executoriu
Executare silita
Cristina2512
Buna ziua!
Am cateva nelamuriri legate de o executare silita ce mi-a fost comunicata la vechiul domiciliu, unde nu mai locuiesc de 1 an si ceva. Intamplator ... (vezi toată discuția)