avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua!

Am cateva nelamuriri legate de o executare silita ce mi-a fost comunicata la vechiul domiciliu, unde nu mai locuiesc de 1 an si ceva. Intamplator proprietarul casei in care am stat a gasit comunicarea si m-a instiintat, dupa 6 zile de la primire. Imediat am contactat executorul si i-am adus la cunostinta faptul ca a trimis actele la o adresa gresita. Dupa un scurt dialog telefonic in care mi-am exprimat surprinderea cu privire la faptul ca domnia sa, executor in jud Bacau, incerca sa execute silit un debitor domiciliat in Neamt, mi-a comunicat ca va afla ce domicilu am si imi va retrimite actele, mentionand ca ar dori sa ii trimit un angajament de plata cu suma care consider eu ca o pot achita lunar. Dupa nici doua ore am primit mesaj de la banca fiind instiintata ca mi s-a instituit proprire pe toate conturile.

Vreau sa stiu daca exista o cale de atac in vederea ridicarii popririi, mai ales ca nu am fost nici macar notificata cu privire la demersul BEJ.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina2512 , utilizator 12:03, 21 Iunie 2018
In primul rand aveti grija sa nu depasiti termenul de contesatie de 15 zile de la data la care ati primit plicul (stampila postei). In al doilea rand, nu platiti nimic pana nu va consultati cu cineva. De cand e datoria? Daca e mai veche, sunt sanse sa fi intervenit si prescriptia.
scz
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
cristina.maria, utilizator
Nu se pune problema de prescriere. Au trecut doar 16 luni de la ultima plata si 8 de la declararea scandenta a creditului.
Nu am cum sa evit efectuarea platilor odata ce am poprire pe contul de salariu.

Company Advising a scris:

In primul rand aveti grija sa nu depasiti termenul de contesatie de 15 zile de la data la care ati primit plicul (stampila postei). In al doilea rand, nu platiti nimic pana nu va consultati cu cineva. De cand e datoria? Daca e mai veche, sunt sanse sa fi intervenit si prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Executare silita popalucian popalucian Buna seara , In data de 06.12.2005 am cumparat 3 produse de la ALTeX prin o banca anume (Fi.... Bank). Dupa 6 luni am incetat plata ratelor ( contracul ... (vezi toată discuția)
Executare silita xzibit xzibit Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:Chiar in acesta dupa amiaza am primit un plic ce continea executarea silita pe numele mamei mele pentru un credit ... (vezi toată discuția)