avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parinte decedat. pot radia autovehiculul fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parinte decedat. pot radia autovehiculul fara succesiune?

buna ziua,
situatia este una simpla - tatal decedat, mama in viata. se poate radia un autovehicul inmatriculat pe numele tatalui decedat, fara a se face succesiunea? respectiv fara costurile succesiunii....
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:45, 27 Iunie 2012
Nu aveti cum sa depuneti cereri in numele proprietarului decat daca devediti ca puteti face acest lucru.O procura sau dovada dr .de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Mokocici Mokocici Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: pot radia autoturismul mamei mele,care a decedat,fara a fi nevoie de succesiune? Mentionez ca singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe numele unei persoane diferite de cea care apare in titlul de proprietate martie2012 martie2012 Detin un titlul de proprietate in care apar eu si mama fratelui meu vitreg,care a fost casatorita cu tatal meu. Casa a fost folosita de ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar autoturism dupa decesul tatalui. superbus superbus Buna seara. Am o nelamurire legata de urmatoarea problema : Tatal meu (proprietarul unui autoturism Dacia Logan) a decedat acum 1 luna. Conform ... (vezi toată discuția)