avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executare

buna ziua
am o societate care este in procedura de faliment si in perioade de reorganizare am emis bilet la ordin fara acoperire unei societati .firma respectiva nu s-a inscris la masa creduala dar vrea sa ma execute pe mine ca persoana fizica ??
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 00:36, 12 Iulie 2012
firma este deja in faliment sau va aflati inca in perioada unui plan de reorganizare votat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin danadaia danadaia Buna ziua Am emis un bilet la ordin pt o anumita firma iar la momentul scadentei nu am avut bani in cont iar acel bilet a fost refuzat din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita bilet la ordin florindansam florindansam Buna ziua ! Am facut un credit la banca pentru firma mea acum 3 ani si am girat cu imobilele proprietatea firmei,de anul trecut firma se afla in procedura de ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)