Buna ziua . As avea nevoie de un sfat . Astazi , 06.01.2008 am fost oprit de un echipaj de politie , pentru incalcarea liniei continue . Mentionez ca am intors si nu am depasit alt autovehicul . Am deja 9 puncte pentru o incalcare de linie continua respectiv pentru ca am circulat cu defectiuni la sistemul de iluminare ( 6 pentru linie , 3 pentru becuri) . Astazi nu am semnat procesul verbal , iar permisul mi-a fost restituit . Am presupus astfel ca mi-a fost aplicata aceeasi sanctiune de 300 lei si 6 puncte de penalizare ca acum 3 luni -mentionez ca politistul nu mi-a spus ce articol am incalcat si nici ce sanctiune mi-a aplicat , decat in momentul cand m-a oprit , cand mi-a spus ca m-a oprit pentru linia continua . In mod normal acum as avea 15 puncte . Care este procedura in continuare ? Trebuie sa predau permisul sau trebuie sa astept o instiintare de la politie ca sa il predau ? Iar dupa aceea trebuie sa mai sustin vre-un examen ? Astept un raspuns . Va multumesc
Care este motivul pentru care nu ati semnat procesul verbal?
Oricum , o sa-l primiti acasa prin posta si atunci o sa vedeti sanctiunea aplicata.
Si tot prin posta o sa primiti instiintarea de la politie (in situatia in care ati acumulat peste 15 puncte) ca trebuie sa va prezentati in termen de 5 zile de la data comunicarii instiintarii pentru a preda permisul in vederea suspendarii.
Nu am semnat pentru ca asa am fost invatat de cineva , sa nu semnez procesele verbale . Deobicei dureaza cateva luni bune pana le primesc acasa si cu ocazia asta mai amân . Am mai avut si norocul pana acuma , ca politistul care m-a oprit sa nu puna martor ca nu am vrut sa semnez si amenda a plecat inapoi . Stiti cumva care este perioada dupa acumularea celor 15 puncte in care voi primi instiintarea ? Va multumesc pentru raspuns .
Predare permis
mariachi
Astazi am primit la posta o recomandata de la IJP MH . Am ridicat-o si am deschis-o . Eram invitat sa predau in termen de 5 zile permisul , intrucat am ... (vezi toată discuția)