avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina ridicata din parcare ,politia schimband locul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina ridicata din parcare ,politia schimband locul cu- INTERSECTIE

Buna ziua.In data de 24.05.2011 la 7.30 dimineata ,,nu am fost lasat sa intru in spital cu masina cu care transportam un bolnav f grav,l-am lasat pe acesta la poarta si am parcat masina intr-o parcare pe o strada apropiata asigurandu-ma ca nu incurc pe nimeni.La ora 9.00 nu am mai gasit masina,fiind ridicata de o firma din Sect 1.Am platit taxa la firma,mi-am luat masina ,am mers la politia sect 1 unde mi s-a spus ca primesc P.Verbal acasa,La primirea PV am constatat ca fusese intocmit pe 27.05.2011 deci cu 3 zile DUPA ce-mi fusese ridicata masina ,Politia MUTAND LOCUL PARCARII IN INTERSECTIE !!( "A STATIONAT VOLUNTAR IN INTERSECTIE CREIND OBSTACOL IN PARTEA CAROSABILA",desi pana in intersectie sunt 15 metri !!Am anexat si fotografii!
Am contastat PV,am ajuns la Judecatorie,am pierdut la termenul din martie,m-am rejudecat,am pierdut iar la termenul din21.06.2012 solutia fiind"Respinge plangerea pt existenta autoritatii de lucru judecat in cauza".Jalnic dar vreau sa merg mai departe si va rog sa ma ajutati cu demersurile necesare.Puteti face asta?Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Ridicare auto la 4-5m de la trecerea de pietoni tantan tantan Buna ziua. Astazi mi-a fost ridicata masina in sectorul 1. Situatia era urmatoarea: la intersectia a 2 strazi, dupa curba ce face intrarea pe straduta la 2-3 ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare si repunere pe rol NeluBalas NeluBalas Buna seara.Pe 24 mai 2o11 ora 09,00 Politia mi-a ridicat masina parcata pe o strada din sectorul 1 la cca 1`5 m de intersectie,unde nu incurca circulatia ... (vezi toată discuția)
Parere privind ridicare auto niculaet niculaet Buna ziua! As dori o parere juridica in urmatoarea speta: In cursul zilei de astazi, masina unui prieten a fost ridicata de pe Calea Giulesti, de catre firma ... (vezi toată discuția)