avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie in anulare si repunere pe rol
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie in anulare si repunere pe rol

Buna seara.Pe 24 mai 2o11 ora 09,00 Politia mi-a ridicat masina parcata pe o strada din sectorul 1 la cca 1`5 m de intersectie,unde nu incurca circulatia celorlalte masini sau a pietonilor .In aceeasi zi am platit taxa , mi-am recuperat masina FARA a intra in posesia PV de contraventie care NU FUSESE intocmit de agentul de Politie.PV a fost intocmit pe 27 mai 2011 ora 14,40 ( dupa ce s-a asigurat ca am ridicat masina si am platit taxa de transport ) si mi-a fost trimis prin posta pe 15 iunie 2011 ora 09,00 - data postei.Din PV reiese ca in fapt am parcat masina IN INTERSECTIE creeand obstacol pe partea carosabila !!!Am contestat PV,am dat in judecata politia si firma care mi-a ridicat masina.La termenul din februarie 2012 Judecatoria respinge contestatia mea ca neintemeiata si irevocabila dand castig de cauza politiei , iar de la termenul din 21 iunie 2012 nu am orimit comunicarea din partea instantei , dar am aflat ca s-a respins contestatia mea ,s-a admis EXCEPTIA AUTORITATII DE LUCRU JUDECAT invocata de intimata(firma de transport).Deci am pierdut de 2 ori cu dreptatea de partea mea iar ANAF mi-a si transmis ca urmeaza sa ma execute silit.Am citit pe FORUM ca CCR in 15 mai 2012 cu D.500 a modificat unele prevederi din codul rutier.In acest context .la primirea comunicarii instantei,pot formula CONTESTATIE IN ANULARE si REPUNERE PE ROL ?Vazand si art 317/alin 2 din Cpc am aceasta posibilitate?Ma puteti ajuta >
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 00:24, 16 Noiembrie 2012
Da puteti face contestatie in anulare.

p.s. Interventie moderator

In Forum, nu este acceptabila trimiterea oamenilor catre consultanti (avocati, contabili).
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna dimineata.
D-na avocat multumesc pt promptitudinea raspunsului.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ridicata din parcare ,politia schimband locul cu- intersectie NeluBalas NeluBalas Buna ziua.In data de 24.05.2011 la 7.30 dimineata ,,nu am fost lasat sa intru in spital cu masina cu care transportam un bolnav f grav,l-am lasat pe acesta la ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto la 4-5m de la trecerea de pietoni tantan tantan Buna ziua. Astazi mi-a fost ridicata masina in sectorul 1. Situatia era urmatoarea: la intersectia a 2 strazi, dupa curba ce face intrarea pe straduta la 2-3 ... (vezi toată discuția)
Parcare spic radusb radusb Pe 17 mai 2010 mi-a fost ridicata masina de pe Mihai Bravu (Bucuresti), din zona gurii de metrou Iancului, cea dinspre Dimitrov (intre Dimitrov si Pache ... (vezi toată discuția)