Buna seara.Pe 24 mai 2o11 ora 09,00 Politia mi-a ridicat masina parcata pe o strada din sectorul 1 la cca 1`5 m de intersectie,unde nu incurca circulatia celorlalte masini sau a pietonilor .In aceeasi zi am platit taxa , mi-am recuperat masina FARA a intra in posesia PV de contraventie care NU FUSESE intocmit de agentul de Politie.PV a fost intocmit pe 27 mai 2011 ora 14,40 ( dupa ce s-a asigurat ca am ridicat masina si am platit taxa de transport ) si mi-a fost trimis prin posta pe 15 iunie 2011 ora 09,00 - data postei.Din PV reiese ca in fapt am parcat masina IN INTERSECTIE creeand obstacol pe partea carosabila !!!Am contestat PV,am dat in judecata politia si firma care mi-a ridicat masina.La termenul din februarie 2012 Judecatoria respinge contestatia mea ca neintemeiata si irevocabila dand castig de cauza politiei , iar de la termenul din 21 iunie 2012 nu am orimit comunicarea din partea instantei , dar am aflat ca s-a respins contestatia mea ,s-a admis EXCEPTIA AUTORITATII DE LUCRU JUDECAT invocata de intimata(firma de transport).Deci am pierdut de 2 ori cu dreptatea de partea mea iar ANAF mi-a si transmis ca urmeaza sa ma execute silit.Am citit pe FORUM ca CCR in 15 mai 2012 cu D.500 a modificat unele prevederi din codul rutier.In acest context .la primirea comunicarii instantei,pot formula CONTESTATIE IN ANULARE si REPUNERE PE ROL ?Vazand si art 317/alin 2 din Cpc am aceasta posibilitate?Ma puteti ajuta >
Cu stima,
Parcare spic
radusb
Pe 17 mai 2010 mi-a fost ridicata masina de pe Mihai Bravu (Bucuresti), din zona gurii de metrou Iancului, cea dinspre Dimitrov (intre Dimitrov si Pache ... (vezi toată discuția)