avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

vreau sa imi recuperez restul de bani de pe taxa de inmatriculare. in 2007 -09-03 am platit pt masina mea 5400 ron in 2008 mi s-au restituit 2000 ron . am facut cerere la finante ,am primit refuzul de a-mi inapoia taxa . cum procedez ca sa imi recuperez banii ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:23, 27 Iunie 2012
Formulati contestatie impotriva deciziei prin care vi s-a refuzat inapoierea taxei, iar daca primiti raspuns nefavorabil aveti dreptul de a va adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare Alinamurariu Alinamurariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu procedura de recuperare a taxei de prima inmatriculare. Mentionez ca masina este luata in leasing iar beneficiarul este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)