avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

am si eu o intrebare: care este legea sau articolul din lege prin care am posibilitatea ,eu salariat bugetar,sa actionez in judecata un director care are un comportament injurios si agresiv la adresa mea, chiar ducand pana la amenintari . Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 28 Iunie 2012
Vedeti legea 477 din 2004 privind codul de conduita in institutiile publice
Pentru actionarea in instanta nu Legea nr.477/2004 este temeiul de drept , ci dispozitiile Codului Civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumirea functiei procesomanul procesomanul Buna ziua, Angajatii din cadrul Caselor Judetene de Pensii, care lucreaza la dosarele pensionarilor, sunt functionari publici ? Daca nu, cum se numesc ? Daca ... (vezi toată discuția)
Conflicte intre salariati ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua! Lucrez la o institutie publice si de cateva zile sunt pusa in situatia sa asist la niste conflicte foarte urate intre niste salariati. Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Comportament inadecvat secretara institutie publica scg scg am intrat intr-o institutie publica si secretara mi-a spus sa scriu o cerere si cand i-am inmanat-o i-a fost lene sa se ridice si a trebuit sa ma aplec peste ... (vezi toată discuția)