avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

daca timp de 20 ani nu am cerut pensie alimentara si acum pentru a primi venitul minim garantat trebuie sa-l dau pe tata sa-mi plateasca pensie in tribunal pentru simplu motiv ca locuim la aceeasi adresa desi eu le am pe ale mele iar el pe ale lui?!:(:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 21:19, 27 Iunie 2012
Puteti sa-l actionati pe tatal dvs. in judecata nu la tribunal, ci la judecatorie si doar daca sunteti in continuarea studiilor, deoarece sunteti deja major.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, cer sfat despre pensie alimentara ferdis ferdis Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alynutza_lolita alynutza_lolita ma numesc Alina am 20 de ani si sunt curioasa de un lucru la varsta de 15 ani jumate tatal meu nu mia mai platit pensia alimentara ma tot amanat spunanumi ca ... (vezi toată discuția)
Decizia definitiva a fost data acum 3 ani pentru pensia alimentara ... Vauva Vauva Decizia definitiva a fost data acum 3 ani pentru pensia alimentara copil, urmând atunci școala , de la data când sa emis decizia tatăl nu a plătit 10 ... (vezi toată discuția)