avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... participare la licitatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

participare la licitatie

daca un srl care executa transport calatori pe calea ferata poate participa la licitatiea pentru un spatiu in incinta gari de calatori avand in vedere ca in caietul de sarcini la cap.VI .,NU POT PARTICIPA LA LICITATIE pct.e., ,;Cei care potrivit obiectului de activitate desfasoara activitati concurente sau contrare intereselor caii ferate(C.N.C.F.,,CFR,,-SA);,
Cel mai recent răspuns: nicu55 , utilizator 23:34, 27 Iunie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sfat viitor litigiu privind inchirierea unui spatiu Concret: eu societate comerciala am inchiriat de la Autogara respectiva o camera de 12 metri patrati, unde am personal angajat ce face rezervari pentru ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala zaganescu zaganescu O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)
Intarziere tren cfr gera905 gera905 in data de 03.06.2015 trenul IR1580 a avut o intarziere de 40 min. Cerand in gara Cilnita o restituire din pretul biletului, seful de gara ridica din umeri si ... (vezi toată discuția)