In sfarsit cred ca s-a facut dreptate. Ai calitatea de angajat, nu mai platesti contributii la pensii daca pentru PFA pe care il ai separat.
Daca venitul din PFA este mai mic de 741 lei/luna nu platesti contributia la asigurarile de sanatate.
Ce se intampla insa daca pe anul trecut nu ai platit?
Obligatii pfa
MariaComan14
buna ziua,
In momentul de fata lucrez pe baza de PFA, nefiind salariata nicaieri. Doresc sa stiu daca se merita se-mi inchei un contract de munca (fictiv) ... (vezi toată discuția)
Cas pentru pfa
llisa
Eu detin un PFA din anul 2009 si am avut activitate 1 an , dupa care am decis sa imi schimb ocupatia lucrand la o firma. Nu am inchis PFA-ul deoarece am avut ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.