avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna/concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna/concediu medical

Daca un salariat a avut in timpul anului concediu medical, concediul de odihna este afectat de acesta? In sensul ca se diminueaza in raport cu perioada efectiv lucrata.
Rog o baza legala in acest sens
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 28 Iunie 2012
Exista pe rolul instantelor de judecata astfel de litigii .. momentan sunt in faza de recurs , in prima instanta salaraitul a castigat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in cazul in care jumatate de an salariata a fost in concediu medical iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: salariata unui institutii bugetare angajata cu contr. individual de munca are concediu medical din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna folostina folostina Salutare , numele meu este Alexandru Folostina , am si eu o intrebare, sunt in concediu medical de un an si jumatate fiind bolnav de cancer , concediu medical ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna, afectata de concediul medical? Mickey13 Mickey13 Buna ziua. In urma cu cateva zile am avut anumite neintelegeri la serviciu, neintelegeri datorate de durata concediului de odihna. Mai precis, daca durata ... (vezi toată discuția)