avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrare in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrare in somaj

O asociatie de proprietari poate sa inregistreze intrarea in somaj a unui singur salariat?.Salariatul afost concediat ilegal si a fost reincadrat cu toate drepturile in urma Hotararii Tribunalului.Pe timpul concedierii,asociatia a angajat pe altcineva din afara ,pe postul in cauza.Cel concediat si reincadrat poate trece in somaj?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 10:18, 29 Iunie 2012
In mod normal si corect cel reangajat isi va continua activitatea, iar cel angajat pe postul acestuia va avea contractul de munca incetat cu art. 56(e)
multumesc,dar in mod legal cum se procedeaza?
Legal,corect si moral in acelasi timp, este asa cum v-a spus @nikol)ilea.:)
Aveti aici si articol din C.Mun pe baza caruia vi s-a dat raspunsul.
e) ca urmare a admiterii cererii de reintegrare in functia ocupata de salariat a unei persoane concediate nelegal sau pentru motive neintemeiate, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de reintegrare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere gabieru gabieru am fost concediat si am actionat institutia in instanta. daca voi castiga procesul ce se intampla: a) daca postul meu a fost ocupat b) daca postul a fost ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe durata nedeterminata a unui pensionar reangajat mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com Buna ziua, va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: dupa pensionare am reangajat aceeasi persoana( in conditiile legii- cumul pensie salariu) cu CIM pe ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere, reintegrare si plata salariilor roberto27 roberto27 Buna ziua, Mai sunt cateva zile pana cand prima instanta va da solutia la contestarea deciziei de concediere pe care am introdus-o. Pentru a stii ce sa fac in ... (vezi toată discuția)