avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua ,as putea obliga fosta sotie sa revina in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua ,as putea obliga fosta sotie sa revina in tara cu fetita mea ,daca ea a parasit tara cu fetita fara acordul meu innainte de divort si de atunci ea nu s-a mai intors ? ....

Buna ziua ,ffosta sotie ,in anul 2008 a parasit tara cu fetita mea care avea doar 4 ani jumate , fara a avea acordul meu .la scurt timp am divortat ,iar eu am fost de acord ca sa aiba fetita an custodie deoarece o iubeam mult si speram ca asa nu voi face fetita sa sufere .am facut plangere catre inspectoratul general al politiei de frontiera dar degeaba ...nici un raspuns ,nici un ajutor din partea lor ,doream si credeam ca pentru cresterea si educarea fetitei este nevoie de implicarea ambilor parinti si o doream aproape de mine in romania ,pentru a avea posibilitatea de a o vizita conform programului de vizitare .nu doar ca este departe si nu am posibilitatea de a o vizita dar anul trecut am fost in italia pentru a-mi lua fetita cu mine in romania de craciun dupa cinci ani iar ea a refuzat ca sa mi-o dea.am chemat carabinierii ca sa ma ajute dupa ce le-am explicat situatia ,dar acestia mi-au spus ca legile romanesti nu au valabilitate pe teritoriul italian chiar daca din sentinta de divort definitiva si irevocabila era tradusa apostilata .nu mai stiu cum sa procedez va rog sa ma ajutati innainte de a trece la masuri haiducesti ....am facut plangere penala in romania si mi-a venit dupa aprox 5 luni o instiintare ca fosta sotie a fost scoasa de sub urmarire fara a fii macar amendata ...se poate in romania ziuei de azi asa ceva ? de ce ? pentru ca ea sta in concubinaj cu un milionar si are influenta datorita banilor ei ? ...imi cer scuze pentru stilul meu putin dezordonat ,dar am ajuns la capatul rabdarilor ,,,.nu stiu cum mai pot sa procedez ...se pare ca daca nu ai multi bani in ziua de azi nu mai ai dreptul ca sa ati vezi propriul copil crescand si nici el nu te poate avea an apropierea lui ....o zi buna tuturor :(

Alte discuții în legătură

Hotarare divort la iesirea din tara cu un minor puimicc puimicc Documentandu-ma am vazut ca pentru a iesi din tara cu un minor, in urma divortului, avand o hotarare de divort definitiva si irevocabila, am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi vad fata??? claudyu37 claudyu37 Buna dimineata,sotia mea a plecat de acasa acum 2 luni cu fetita si de atunci eu nu am mai vazut-o,specific ca nici unul dintre noi nu a inaintat actiunea de ... (vezi toată discuția)
Custodie copil NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! Eu am divortat in anul 2004 de sotul meu, dar am obtinut custodia definitiva a fetitei mele in varsta de 13 ani, Hotararea de divort fiind ... (vezi toată discuția)