avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... La aceeasi problema , casa de sanatate braila are ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

La aceeasi problema , casa de sanatate braila are opinii diferite de casa de sanatate bucuresti

am 2 contracte de munca cu cate 2 ore in vigoare in bucuresti , din 01.06. am si un contract de prestari servicii cu o farmacie ( mentionez ca sunt persoana fizica autorizata in acest sens) am mers la casa de sanatate bucuresti sa intru in legalitate cu contractul de prestari , si mi-a completat doamna de acolo o declaratie conf careia trebuia sa platesc 5,5% la 700( sal minim pe ec ) pt contractul de prestari ,dar imi spune ca nu pot cotiza la cas bucuresti deoarece am adresa de domiciliu in braila , f bine , am venit cu actele la braila unde mi s-a spus ca trebuie sa platesc 5,5% la 4250 cat este de fapt tariful lunar la contractul de prestari tocmai datorita faptului ca am si acele contracte de munca in vigoare , ca daca nu erau ele plateam la sal minim pe ec . Intrbare :CE CASA DE SANATATE GRESESTE ?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:14, 28 Iunie 2012
Ca PFA se plateste contributie 5,5% din venitul net (venituri-cheltuieli).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire plata sanatate 5cro 5cro Sunt PFA din 2010, din 2011 am trecut pe sistemul de impozitare real, si am avut un venit estimat de 3000 lei. Profitul realizat a fost de 1179 Lei. Am platit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchei contracte de asigurare, care sunt cotele contributiilor sociale? euTU euTU Buna ziua, va rog sa imi spuneti care sunt contributiile lunare pentru CAS si CASS pentru anul in curs si care sunt actele cu care trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate si in sistemul de pensii cameliadaj cameliadaj Buna seara, Va rog sa ma luminati intr-o problema: mama mea,52 ani, mai are o luna pana termina somajul,lucreaza fara carte de munca 2 zile pe saptamana la o ... (vezi toată discuția)