Bună ziua. Am iniţiat o executare silită deoarece angajatorul meu refuză să pună în aplicare o decizie irevocabilă a unei Curţi de Apel. Este foarte complicat. Decizia este din 19.04.2012, de atunci mi se trimit recomandate cu decizii de angajare şi concediere în acelasi timp. Nu am ridicat niciodată corespondenţa lor, aşa că azi mi-au lasat pe uşă o notificare de la un executor, notificarea conţinând corespondenţa pe care nu am ridicat-o. Adică deciziile de angajare şi concediere date în luna mai. Asta doar ca să mai tragă de timp şi să mă mai pilmbe prin tribunal.
Acum aş dori să ştiu dacă executarea silită a Deciziei Curţii de Apel mai poate decurge. Nu am nici o altă sentinţă.#-o
Vă mulţumesc.
Executarea silita a hotararii o puteti face in termen de 3 ani de zile de la data pronuntarii hotararii .. insa angajatorul o poate pune in executare si de bunavoie ..
Problema este ca refuzul dvs de a primi acele decizii va poate dezavantaja .. intrucat angajtorul este exonerat de raspundere in cazul in care doriti sa depuneti plangere penala impotriva acestui referitor la refuzul de reintegrare, precum si faptul ca va fi tardida contestarea deciziei de incetare a raportului de munca daca spuneti ca exista si o astfel de decizie ...
Vă mulţumesc mult. Problema este că angajatorul nu pune în aplicare decizia care spune reintegrare pe postul deţinut anterior. Ei mă angajează fără post şi fără atribuţii de serviciu şi culmea fără să ştiu.
Ceea ce mă preocupă este dacă executorul mai poate continua executarea silită în baza contractului încheiat. Îmi vreau locul de muncă înapoi, am luptat pentru el.
Vă mulţumesc .
Executorul judecatoresc poate pune in executare hotararea respectiva .. potrivit legii, dreptul de a cere executarea silita se prescrie in termen de 3 ani de la data pronuntarii hotararii.