avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... imobil (casa cu curte) in bucuresti ,constructia este ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

imobil (casa cu curte) in bucuresti ,constructia este realizata inainte de anul1991 fara autorizatie de constructie

doresc sa cumpar acest imobil,este trecut in cartea funciara constructia dar "fara acte" ce implicatii aduce aceasta lipsa a autorizatiei.?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:00, 28 Iunie 2012
Nici una, banuiesc ca a fost intabulata in baza unui certificat de atestare a edificarii constructiei, eliberat de primarie (aceasta este procedura de intabulare a imobilelor realizate fara AC anterior anului 2001). Nici macar amenda nu se mai poate aplica:D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Acte prima casa paulapetrutza paulapetrutza buna ziua, doresc sa accesez un credit prima casa pentru a cumpara o casa care are in curte si o anexa pentru care singurul act emis este un certificat de ... (vezi toată discuția)