avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale am de platit 335 de metri cubi de apa pe care nu am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

am de platit 335 de metri cubi de apa pe care nu am consumat!Ce sa fac?

Azi au venit sa-ii citeasca soacrei mele contorul de apa si surpriza!Luna trecuta avea 215 de metri cubi de apa consumati.Luna aceasta are 550.N-avea cum sa consume atata apa,pentru ca este mai mult plecata si rar vine acasa.Daca este vreo pierdere de apa pe undeva,ea tot trebuie sa plateasca?Ajutati-ma va rog cu sfaturi.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: NONIE , utilizator 00:26, 29 Iunie 2012
Solicitati un control si verificarea apometrului pentru a se depista care e cauza consumului exagerat de apa. In functie de rezultatul controlului o sa vedeti apoi cum procedati. Pana una alta faceti o cerere la furnizor, contestati consumul constatat si solicitati verificarile.
Va multumesc pentru raspunsul dumneavostra.Dar la ce institutie trebuie sa solicit un control si verificarea apometrului?
Cereti furnizorului de apa o verificarea metrologică a contorului de apa.
va multumesc pentru raspuns.Asa o sa fac!Sper sa rezolv ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre consumul apa rece citit de coducerea asociatiei si cel facturat de apanova m.belu m.belu Consumul de apa rece citit de conducerea Asociatiei de Proprietari nu corespunde cu consumul facturat de APANOVA: exista o diferenta de plus 140 metri cubi apa ... (vezi toată discuția)
incarcarea listei de intretinerea la bloc andreyu andreyu Locuiesc intr-un apartament ,iar administratorul de bloc ne adauga la lista de intretinere cate 8-10 metri cubi de apa calda pe motiv ca vine factura mare si ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa platesc pentru ceva ce nu am consumat? Michelle30 Michelle30 Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Apometrul de apa rece de la bucatarie afiseaza un consum de 40 de metri cubi de apa in doar o luna. In ... (vezi toată discuția)