avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate testament înregistrat la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate testament înregistrat la notar

Tatăl meu are un testament, autentificat, din 1947 care nu a fost recunoscut la reconstituirea drepturilor urmașilor. S-au dat titluri de proprietate fără a fi consultat testamentul, considerându-se de către autorități, fără valoare. Întrebarea este: care este valoarea juridică a acestui document? Este opozabil în instanță?

Alte discuții în legătură

Reconstituire drept de proprietate Danny_39 Danny_39 Buna. Recent mama mea a fost actionata in instanta de catre cineva pentru un teren,unde mosul meu figura pe o adeverinta de punere in posesie. Practic. Mosul ... (vezi toată discuția)
Mostenire vs cvc mariapene mariapene Stimati domni/Stimate doamne, Ma confrunt cu o problema juridica care nu imi da pace zilele astea. Nu sunt in Romania si imi este greu sa actionez de la 11000 ... (vezi toată discuția)
Teren neinregistrat nick1 nick1 tata a fost veteran de razboi si a primit in 1947 un teren pt care a fost scutit plata impozit si nu l a inregistrat la primarie, mie imi e tulburata posesia ... (vezi toată discuția)