avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere

buna dimineata.am si eu o intrebare pt dvs.fetita mea este trecuta in certificatul de nastere pe numele meu si pe numele la sotia mea(numele de fata) iar apoi ne.am casatorit si a trecut pe numele meu dar in certificat tot pe numele vechi este.ar putea fi asta vreo problema pt a face pasaportul fetitei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:02, 29 Iunie 2012
Nu vor fi probleme. Se va vedea ca mama e una si aceeasi dupa certificatul de casatorie.
Pe certificat sunt trecuti parintii cu numele lor avut la data eliberarii certificatului, certificatul copilului nu se schimba cand are loc o schimbare de nume a parintilor sai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)
Buletin cu numele vechi CHMarius CHMarius Buna , Eu si sotia ne am casatorit in UK recent inainte sa se nasca fetita. Buletinul ei nu am reusit sa il schimbam si vrem sa ne intoarcem in Romania ... (vezi toată discuția)
Refuz transcriere certificat de naștere al unui minor născut în uk din cauza numelui mamei, care nu și-a schimbat cartea de identitate după căsătorie. cum putem rezolva această situație? romania880913 romania880913 Buna seara! incerc sa va explic cat mai simplu. in 2016 ne-am insurat. Desi sotia mea si-a ales sa-si schimba numele, ca sa-mi ia numele de familie al meu, nu ... (vezi toată discuția)