avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberare documente dupa concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberare documente dupa concediere

Buna ziua,

In data de 20 iunie mi-a expirat preavizul dupa desfintarea postului.

Doresc sa imi depun actele la somaj si cei de la firma imi spun ca imi vor elibera toate actele dupa 25 iulie, inclusiv stagiul de cotizare pe luna iunie, deoarece atunci vor depune declaratiile.

Va rog sa imi spuneti cum pot sa le cer actele mai devreme, deoarece pierd perioada de continuitate.

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 29 Iunie 2012
Perioada de continuitate exista numai daca actele pentru somaj le depuneti in termen de 10 zile de la data incetarii raportului de munca.

Actele le puteti solicita , dar depinde de angajator cand vi le elibereaza .. si din cate vad eu , luni este ultima zi in care puteti depune actele pentru somaj pentru a avea continuitate.

Dupa ziua de luni, somajul vi se va acorda de la data depunerii actelor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc maea maea buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc ContSters201854 ContSters201854 Buna seara, momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani. In iunie 2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu (expira cei doi ani) dar nu am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj AntoniaTeo AntoniaTeo Daca am lucrat in invatamant, respectiv cu contract din data de 1 sept. 2017 pana in 31 aug. 2018, am dreptul la indemnizatia de somaj??? (vezi toată discuția)