avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL SUSPENDATA,LA SCADENTA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL SUSPENDATA,LA SCADENTA

AM UN SRL SUSPENDAT.IN LUNA URMATOARE EXPIRA TERMENUL DE 3 ANI.VREAU S- O RADIEZ. NU ARE DATORII SI NICI STOCURI,NUMAI PIERDERI DE ACUM 6 ANI.CUM PROCEDEZ?
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: t_gheorghitza , utilizator 10:43, 26 August 2012
Puteti sa o dizolvati - lichidati voluntar si radiati conform art. 235 din legea nr. 31 / 1990.
VA MULTUMESC.
AM INCEPUT DEMERSURILE DAR REG COMERTULUI IMI CERE TAXA DE REDESCHIDERE SI APOI SA CER DIZOLVAREA CARE PRESUPUNE ALTE CELTUIELI.DACA AVEAM BANI INCEPEAM ACTIVITATEA.SI DACA NU MAI INTREPRIND NIMIC IN PRIVINTA RADIERII ,NU SE RADIAZA DIN OFICIU?INCA O DATA ,VA MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
(ne)dizolvare + radiere srl activitate suspendata tobosarul tobosarul Buna ziua! ce risc daca nu dizolv(+radiez) un srl (infiintat 2006) cu activitate suspendata in mai 2009 (a expirat perioada de suspendare luna aceasta). ... (vezi toată discuția)