avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu maternitate , indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu maternitate , indemnizatie crestere copil

am inceput serviciul ,dupa concediul crestere copil, de 3 luni si am ramas insarcinata.Intrebarea este, primesc indemnizatie,se vor lua in calcul si lunile in care am primit indemnizatie sau trebuia sa am 12 luni la serviciu???? multumesc!
Cel mai recent răspuns: danauzu , utilizator 08:12, 21 Septembrie 2012
1. Veti beneficia de indemnizatie pentru concediu de maternitate si de indemnizatie si pentru CCC2.

2. In cele 12 luni premergatoare nasterii copilului al doilea sunt luate in calcul si lunile in care ati fost in CCC1, cu indemnizatia aferenta.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind al doilea copil Uana Uana Buna ziua. As dori sa stiu care mai este legislatia privind indemnizatia de crestere pentru al doilea copil. Eu am nascut in martie 2010 si sunt in concediu de ... (vezi toată discuția)