Am imprumutat o suma de bani de la o persoana fizica ( 8000 lei), am facut imprumutul la notar sa fie legal chiar daca santem prieteni era corect asa insa am vorbit cu ea ca am sai dau banii in momentul in care reusesc sa vand casa sau sa primesc sulta de la fostul sot pentru ca casa care este pe numele meu doar la primarie (mentionez ca aceea casa nu este intabulat!!!! ) si santem in proces de partaj de doi ani si inca nu am ajuns la sfarsit. Deci momentam am o casa neintabulat pe numele meu si sant in proces de partaj pentru acesta , si un loc de munca cu timp partial. Si astazi am primit instiintare de la executor pentru suma de io datorez prietenei. Ce solutii am ? Ce poate sa execute executorul ? Casa care nu este al meu in nici un caz pana la sfarsitul procesului? Sau poprire pe salar? Altceva nu am nimic , alte venituri doar alocatia de copil si pensia de intretinere.
Executorul judecatoresc are dreptul sa execute bunuri mobile/imobile conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare ,pana la concurenta titlulului executoriu+cheltuielil de executare
Probabil ca se va face cerere de interventie in procesul de partaj si va vor executa silit asupra acelui imobil, ulterior pronuntarii hotararii . Pana atunci va vor pune poprire pe salariu.
Intabularea o poate face creditorul, pe cheltuiala dvs, pentru a putea executa ulterior imobilul.
Executare silita
georgiana.td
In urma cu 18 ani , sotul meu a imprumutat de la un prieten , fara contract sau chitante, suma de 20.000 dolari , cu care a inceput o afacere. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)