avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sume retinute de posta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sume retinute de posta

Ce se poate face in cazul in care mi s-au expediat niste sume de la o lacalitate aflata la 150 km in 25 iunie 2012 , si nici azi , 29 iunie 2012 , nu le-am primit . Factorul comunica ,a primit mandatele , dar sumele nu i-au fost predate , si nu le poate preda , decat la o data ... nici acesta nu stie cand.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:13, 29 Iunie 2012
In situatia expusa se impune sa depuneti sesizare oficiala la dirigintele oficiului postal de destinatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri cu cheltuieli inutile handsu handsu As dori sa aflu parerea Dvs.In cazul in care o persoana , femeie tanara , castiga prin instanta o suma de la o firma din alta localitate , aflata la sute de ... (vezi toată discuția)
Plangere oficiul postal 12 ploiesti Vladimirrr Vladimirrr Buna ziua.Saptamana trecuta pe data de 17/08 am vrut sa trimit un plic continand o scrisoare si un desen propriu catre o adresa din Franta.Am ales varianta ... (vezi toată discuția)
Poșta Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)