avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cheltuieli cu combustibilul deductibile in 2012
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cheltuieli cu combustibilul deductibile in 2012

Buna ziua,

Firma are un singur autoturism in contract de comodat care a fost folosit de administrator in interesul firmei (deplasare clienti pentru consultanta) in lunile martie si aprilie 2012.
Imi puteti spune, va rog in acea perioada (martie si aprilie) ce procent sunt deductibile chelt. cu combustibilul la calculul impozitului pe profit si ce procent este deductibil tva-ul, in cazul de fata? 50% sau 100%?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:03, 29 Iunie 2012
Daca deplasarile cu autoturismul sunt efectuate numai in scopul realizarii obiectului de activitate al firmei cheltuialile, ca si TVA sunt deductibile 100%. Atentie la foile de parcurs ca trebuie sa reflecte efectuarea de deplasari numai pentru realizarea obiectului de activitate al firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva benzina simoponea simoponea Am un angajat care pazeste santierul nostru si ii decontam benzina ptr deplasare la locul de munca pe foaie de parcurs. Este deductibila 100% atat chelt cat ... (vezi toată discuția)
Decontare bon combustibil rekanagy rekanagy Buna ziua,am intampinat doua probleme: 1.la director general,care face naveta zilnic cu masina personala pot sa fac contract de comodat si sa decontez ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli chiria, combustibil autoturism conducere Cata_68 Cata_68 Buna ziua, Am si eu o intrebare In contractul de mandat al directorului general este specificat ca are dreptul la cheltuieli cu combustibilul. In cazul in ... (vezi toată discuția)