avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract munca crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract munca crestere copil

Buna ziua

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat
Am o salariata careia i-a fost suspendat contr. de munca in baza art 51 al 1 lit a , 3 ani , in 17.06 copilul a implinit 3 ani si ar fi trebuit sa ii inceteze suspendarea , intre timp am primit de la ea o decizie de la comisia medicala prin care se prelungeste incadrarea in grad de handicap pana in 2013, ca urmare am intrebat la la insp. de munca la ghiseu si am fost sfatuita sa -i prelungesc suspendarea tot cu acelasi articol aceeasi litera ori nu cred ca este bine pt. ca copilul a implinit 3 ani si atunci s-ar incadra la art. 51 lit. b -concediu pt. ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani...... asta ar fi prima problema
, iar a doua : ce ar trebui sa-i inmanez salariatei o noua decizie de suspendare cu art 51 lit b sau o decizie de prelungire a a suspendarii dar cu art 51 lit b ,?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 29 Iunie 2012
Se face o noua decizie de suspendare in baza art.51 lit.b C.mun. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Completarea cartii de munca Zita P. Zita P. Am o angajata care a avut CIM suspendat pt concediu de ing.copil.2 ani pana la data de 01.01.2010 . Intre timp a mai nascut un copil si a facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Am urmatoarea situatie : salariata are cim suspendat pentru crestere ... YoAlle YoAlle Am urmatoarea situatie : Salariata are CIM suspendat pentru crestere copil cu handicap pana la 3 ani de zile . Certificatul de handicap este eliberat pentru ... (vezi toată discuția)