avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatii de la baroul bota
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatii de la baroul bota

Avocatii inscrisi la baroul Bota au calitatea recunoscuta de avocati in instanta/
Daca cineva il angajeaza ca aparator il poate reprezenta fara probleme acest avocat?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 22:38, 29 Iunie 2012
Nu stiu sa existe. Chiar am vazut o multime de hotarari ale instantelor civile prin care sunt recunoscuti.

Totusi, pe penal nu sunt acceptati.
nu exista nicio hotarare a instantelor prin care eu nu's astronaut asta nu inseamna ca o sa merg pe luna prea curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce stagiarii din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional? cristian_ice77 cristian_ice77 de ce stagiari din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional (vezi toată discuția)
Baroul bota absolventa3 absolventa3 Aici doresc sa va intreb ce stiti despre Baroul Bota Bucuresti.. Adica daca intram in Baroul Bota este acelasi lucru cu membru in Baroul Bucuresti? Care e ... (vezi toată discuția)
Baroul bota malacka malacka sunt curioasa, daca cei din baroul Bota functioneaza legal, poate sa aiba probleme, sunt acceptati in instanta? (vezi toată discuția)