avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenintari- ordin de restrictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenintari- ordin de restrictie

Am si eu o intrebare...Parintii mei sunt divortati de 15 ani,tatal meu nu imi da pensia alimentara si nu s-a interesat niciodata de mine. El locuieste in Irlanda dar mai vine si in Romania cu sora mea mai mica.Vara asta a venit acasa din nou(el are apartamentul lui si casa aici).De atunci a inceput sa ma ameninte si sa ma faca in toate felurile, sa ma urmareasca pentru ca nu ii convine ca sunt gay si nu ii plac prietenii mei. Chiar de curand a vrut sa ma bata dar am avut noroc si am reusit sa fug. Ii bate si pe prietenii surorii mele fara motiv. Nu are niciun fel de dovada ca am facut toate lucrurile pe care spune el ca le-am facut dar continua sa ma ameninte si sa ma faca sa imi fie frica sa ies din casa.Ce as putea face in situatia asta? Este oare posibil sa obtin un ordin de restrictie pentru hartuire psihica si emotionala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexa_81 , utilizator 17:24, 29 Iunie 2012
Ati putea merge la Politie (cu un martor ) pt a depune plangere impotriva lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grave in casnicie Simi_sims Simi_sims Buna seara, va rog sa ma sprijiniti cu niste sfaturi in urmatoarea problema. mama mea este abuzata psihic ( injurata , facuta in toate felurile si chiar ... (vezi toată discuția)
Se poate in acest caz ordin de restrictie? ContSters459634 ContSters459634 Buna ziua! Am nevoie de ajutor!! Nu stiu cui m-as putea adresa,am avut o problema cu un baiat care acum e major la o zi de nastere acum 2 ani cand ambii eram ... (vezi toată discuția)
Se poate aplica ordin de restrictie? ContSters459634 ContSters459634 Buna ziua! Am nevoie de ajutor!! Nu stiu cui m-as putea adresa,am avut o problema cu un baiat care acum e major la o zi de nastere acum 2 ani cand ambii eram ... (vezi toată discuția)