avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare silita

locuiesc in casa cu soacra,am adresa la acest domiciliu,care este al soacrei,am un copil minor,soacra are dreptul sa ma dea afara din casa chiar daca avem aceeasi adresa in buletin, si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 18:01, 29 Iunie 2012
soacra poate sa va dea afara. faptul ca aveti o adresa in buletin nu va da niciun drept pt imobilul de la respectiva adresa

in teorie, trebuie sa actioneze in justitie, in practica, poate sa astepte sa plecati si sa schimbe butucul de la usa si ati ramas pe drumuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti chain57 chain57 Buna ziua am divortat de sotia mea in 2009 si locuiam impreuna in garsoniera soacrei mele.Inainte de divort sotia mea a plecat in America si eu am ramas in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparere legal???? cauntech cauntech M-am casatorit in 2008 dupa care impreuna cu sotul am plecat in Grecia la munca.Am nascut 2 gemeni si ne-am intors in Romania sa ne cumparam o casa.Soacra mea, ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu Gooddany Gooddany Buna ziua, Sunt intr-o situatie complicata zic eu si am nevoie de niste sfaturi. Sunt casatorit de 4 ani jumatate si am un copil minor de 1 an jumatate. ... (vezi toată discuția)